Mi s-a dat cu flit din cauza unui meci de fotbal (sau 'Alt coleg a vrut in blogul meu!')

Da, asta merit eu? Dupa atata munca, il rog pe un coleg sa mearga la o anumita cofetarie sa ne aduca doua prajituri (Cremsnit se numeste colegule - for future reference) si intr-un sictir incomensurabil ne-a tratat cu refuz, pe noi, doua delicate flori... Si refuzul ca refuzul, dar argumentul m-a strivit ca pliciul pe musca: 'Sunt nervos din cauza meciului de fotbal!'
Huooooo...
Si, ca veni vorba de colegi in blog! Primul coleg care a aparut in acest blog, aproape ca s-a reabilitat! A rezolvat problema virgulei, pe care acest al doilea coleg, iar ne-a aburit, ca si primul cu functia...!)

Compania Nationala Posta Romana - Episodul final

Da, oameni buni, am fost sunata de CNPR. Si au dat-o ei la-ntoarsa cat cuprinde, ca faina-n prajituri. Vom verifica, vom lua masuri etc etc. Inca n-am fost la posta sa vad daca mai lucreza doamnele pe-acolo. Mi-e si frica sa mai apelez la serviciile postale. Cine stie ce-mi fac de ma prind prin Posta... Ha Ha Ha Ce nebunie! In fond nu se rezolva nimic. Eu ii spuneam doamnei ca au proceduri prea lungi, ca tin mult oamenii la ghiseu, iar ea ii dadea cu Comeata... ca face parte din famelia cucurbitaceelor... cam asa a fost discutia noastra la telefon. Mi s-au cerut niste chitante - pe care surprinzator, le-am gasit! Dar, s-a rezolvat dar nu se poate. Asa ca, feriti-va de magarusul Posta Romana. Ca intrati intr-un labirint din care iesiti la fel cum ati intrat. Concluzia mea in urma acestei experiente: m-am dus bou si-am venit vaca. Am incercat sa fac primavara cu o floare. Si ce am aflat? Ca sunt atat de incalcite cararile, incat e imposibil sa rezolvi ceva omeneste. Sunt familii, increngaturi, sub-increngaturi, ca la biologie... Niste euglene toti!